Strædet 1, Gørslev, 4100 Ringsted

110 kvm villa + 41 kvm nyopført bygning

Området:
Ejendommen er beliggende i rolige omgivelser i landsbyen Gørslev (Køge Kommune). Gørslev er en aktiv landsby med forsamlingshus, dagpasning i Gørslev Børnehus, et godt idrætsforeningsliv og et hyggeligt lokalsamfund. Gørslev ligger centralt placeret på Sjælland med få km til mortorvejs af- og tilkørsler både på vest- og sydmotorvejen. Kun ca. 15 min. til Køge og 45 min. til København.

Indretning:
Boligen indeholder 110 kvm bolig: Entré med adgang til husets badeværelse, køkken med trappe til 1. sal og et værelse. Badeværelset er moderniseret så det fremstår lækkert og indbydende. Køkkenet er af ældre dato, men fremstår pænt og velholdt. Hyggelig stue med dejligt lysindfald, nyslebne trægulve og en pilleovn. Værelse med nymalet trægulv.
1.salen indeholder: Rummelig repos, som kan bruges til gennemgangsværelse/kontor. Soveværelse. Huset opvarmes med el-varme (varmepumpe) & pilleovn.
Villaen fremstår nymalet og indflytningsklar.

Nybygning/Udhus:
Sælger har fået opført 41 kvm udhusbebyggelse, som ved isolering samt færdiggørelse på sigt rummer mulighed for ekstra beboelse.
Bygningen har 3-lags vinduer og der er lagt gulvvarmeslanger. Endvidere er der lavet kloak/afløb til et evt. badeværelse. Bygningen står som et stort åbent rum, således en kommende køber, kan vælge at benytte dette/indrette dette efter behov.

Grunden:
Grunden er på 709 kvm, ligger smukt og med fin udsigt til marker, kirken og forsamlingshuset. En hyggelig have, med græsplæne, få bede og træer. Indkørsel belagt med perlesten.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.