Dagmarsvej 16, 4173 Fjenneslev

Velbygget villa fra 2009

Området:
Beliggenheden er i et hyggeligt villakvarter i Fjenneslev mellem Ringsted og Sorø. Fjenneslev har både daginstitution og fritidsaktiviteter. Her er man langt væk fra storbyens stress og jag, og får i stedet fuglefløjt og rolige omgivelser. Her er 8 km til Sorø og 8 km til Ringsted, så man nemt kan nå det centrale byliv, hvis man skulle savne det. Endvidere kort vej til motorvejen E20 mod KBH/Odense.
Området byder endvidere på mange spændende aktiviteter, som fx. sundhedssporet, skaterpark, petanquebane, legeplads og grønne fællesarealer tilhørende grundejerforeningen.

Boligen:
Villaen er opført i 2009 og fremstår i rigtig pæn indflytningsklar stand. Boligen fordeler sig på 158 kvm boligareal, med en god planløsning for børnefamilien, idet huset kan deles op med en voksen- og en børneafdeling. Indeholder: Bryggers og entre/fordelingsgang. 2 gode børneværelser og et tilhørende badeværelse med bruseniche. Stort køkken/alrum med udgang til den flisebelagte terrasse. Stor stue, master bedroom med direkte adgang til badeværelse m/spa og et kontor/ekstra værelse. Huset opvarmes med gulvvarme i hele huset via centralvarme fra naturgasfyr.
Villaen fremstår pæn og velholdt således den fremtidige vedligeholdelse vil være minimal.

Grunden:

Grunden er på 868 kvm. En god solrig have primært udlagt med græs og flisebelagt terrasse. Pæn og præsentabel indkørsel samt forhave belagt med granitskærver.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.