Aagade 39, Gudumholm, 9280 Storvorde

Kombineret bolig og erhverv midt i Gudumholm By.

Ejendommen er velbeliggende i Gudumholm - en hyggelig landsby med et fantastisk lokalsamfund, hvilket også kommer til udtryk ved kåringer som 'Årets Landsby 2013' og 'Årets Landdistriktspris 2017'. Byen er perfekt for børnefamilien og byder på et utal af aktiviteter både for børn og voksne. Som beboer i Gudumholm får du glæde af alt fra en aktiv borgerforening til flere årlige arrangementer, herunder kan bl.a. nævnes fastelavn og juleoptog. Ligeledes er der en yderst velfungerende idrætsforening og et fitnesscenter med diverse holdtræning. Inden for kort afstand finder du flere dagplejere og børnehave, ligeledes byder Gudumholm på populær skole, som går op til 9. klasse. I forbindelse med skolen er der stor idrætshal.
Denne villa rummer både bolig og erhverv.
En ejendom der er ideel til børnefamilien med 3 soveværelser samt stor kælder med eget brusebadeværelse og ekstra indgang.
Desuden 2 store lyse stuer, hvoraf den ene har vinduer mod selve Aagade med kig til "Kridtbakken". Stort køkken af ældre årgang, med originale trælåger. Det store master badeværelse har plads til etablering af jacuzzi. Desuden ugeneret have og terrasse, med udgang fra den ene stue.
Beboelsen er delvist opdateret i 2016 med nye vinduer, nye gulve samt 2 nye badeværelser og udvidelse af kælderarealet. Kælderen indeholder bl.a. fyrrum/ vaskerum samt 3 depot rum og 2 store rum der p.t. anvendes som hobby værksted. Er i dag opvarmet med naturgas, men sælges med tilslutning til fjernvarme, der netop er blevet muligt i byen.

Værksted:
I alt ca. 217 m2 p.t indrettet til auto/MC værksted. Delvis opdateret med nyere toilet og kontor.

~gligdagens indkøb og fredagsslikken kan klares i den lokale Daglig Brugs, alternativt er der blot 4 km. til nabobyen Storvorde, der ligeledes byder på gode indkøbsmuligheder. Spænder behovet endnu bredere kan Aalborg nås på små 20 minutter. Ligeledes er der kort afstand til det kommende Supersygehus, som har medført en stor vækst i nærområdet. Gudumholm har bl.a. gennemgået en byfornyelse i 2013 i samarbejde med kommunen, som tilførte byen shelters, vandrestier, udsigtspunkter, forskønnelsesprojekter mv.~ Der er endvidere gode busforbindelser til/fra Aalborg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.