Snerlevej 16, 4340 Tølløse

Villa på lukket villavej centralt i Tølløse

Området:

Tølløse er en stationsby i det østlige Nordvestsjælland og denne ejendom har en central beliggenhed med bus, indkøb og daginstitution inden for ca. 700 meter. Her bor man tæt på flere skoler og centrum. Villaen er beliggende i et eftertragtet område, på en lukket villavej i fredelige omgivelser. Byen er omgivet af dejlig natur og charmerende herregårdslandskaber. Endelig får man nem adgang til togstationen og motorvejen. Holbæk kan nås på 20 minutter og København kan man nå på under 45 minutter.

Villaen:

Huset er opført i 1978, og er igennem de seneste år moderniseret med mange forbedringer i sælgers ejertid. I 2011 blev der lavet nyt køkken og sammenlægning med stuen, og senest har man etableret ny indkørsel med nye flisebelægninger samt 30 kvm dobbelt carport med skur. I 2018 har man anlagt ny terrasse og lavet nyt badeværelse samt gæstetoilet.

Stuen og køkkenet fungerer som samlingspunkt i huset, med en dejlig udsigt til haven og adgang til terrassen. Terrassen er overdækket, og her kan man altid sidde og nyde fuglenes sang, samt en stille aften.

Indretningen af de 137 boligkvm fordeler sig således: Entré. Gæstetoilet. Stor stue & køkken i åben forbindelse med skydedørsparti og udgang til delvis overdækket terrasse. Fordelingsgang med adgang til 3 gode værelser samt badeværelse med bruseniche. Bagrum som kan bruges til kontor eller andet. Bryggers med fin plads til opbevaring og tøjvask.

Grunden:

Grunden er på 983 kvm. God stor "parklignende" have med smukke træer, god hækbeplantning så man kan være privat samt en pæn og præsentabel forhave med nyanlagt indkørsel. Huset opvarmes med oliefyr. Sælger er fleksibel overfor en hurtig overtagelse hvis dette ønskes.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.