Sandbypark Alle 7, 4171 Glumsø

Velindrettet 1 plans villa i god stand

1 plans velindrettet villa i god stand der er lige til at flytte ind i. Her får du mage kvm for pengene, og beliggenhed på en hyggelig lukket villavej.

Indeholder: entre, gæstebadeværelse med brus, fordelingsgang, køkken, stor stue med mulighed for at etablere endnu et værelse, tv stue med brændeovn og udgang til terrassen. 3 gode værelser, det ene med direkte adgang til badeværelse med brus, et andet værelse med gennemgang til stort rum der kan benyttes som festrum, træningsrum, legerum eller evt. til behandlingsrum eller mindre erhverv (dette er registreret som udhus på BBR), bryggers. Der er gulvvarme i begge badeværelser.

Der er dobbelt carport med direkte indgang til huset.

Haven er virkelig flot anlagt med mange bede og gode terrasser. Bedene er anlagt med godt bunddække så, de de er nemme at holde. de er både drivhus og mindre køkkenhave.


Huset ligger højt på vejen, med en skøn udsigt over området og markerne.
Sandby er en mindre landsby ca. 4 km fra Glumsø. hvor der er gode togforbindelser til bla. København og Næstved. I Glumsø er der alt hvad man har brug for af indkøb, skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter m.v

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.