Roskildevej 143, Benløse, 4100 Ringsted

Ejendommen er med sine 96 boligareal udnyttet optimalt med en god planløsning. Indeholder entre/fordelingsgang med trappe til 1. sal. Nydeligt køkken af mærket "vordingborg" fra 2014. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen - en dejlig lys stue med støjdæmpende vinduer. Flot badeværelse med bruseniche samt gulvvarme. Bryggers/fyrrum samt vaskerum/badeværelse. 1. sal indeholder: stort soveværelse med skydedørsskab samt værelse.
Huset opvarmes nu med varmepumpe (nyindkøbt) og naturgasfyret vil blive afinstalleret. Der er netop opnået nok tilkendegivelser for fjernvarme i Benløse, hvilket betyder at der fremadrettet vil være mulighed for at koble på fjernvarmen hvis dette ønskes.

Huset er beliggende på stor grund, med dejlig lukket have bag huset. I haven er der gode flisebelagte terrasser og hyggekroge.
Forhaven fremstår pæn og præsentabel med en høj hæk der lukker godt af mod Roskildevej.


Ejendommen er beliggende centralt i Benløse, tæt på børnepasning, indkøb, skole og sti system. Ligeledes tæt på motorvejs tilkørsel til København/Jylland og bus til Ringsted station. Du er endvidere på Københavns hovedbanegård på ca. 30 min med den nye bane.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.