Fjellebrohuse 26B & 28, Fjællebro, Ringsted, 4100 Ringsted

1.plans villa på dobbeltgrund med udsigt til åbne marker

Beliggenhed:
Med en afstand på blot 10 min. fra Ringsted C, ligger denne ejendom i fredelige og rolige omgivelser tæt på skov og åbne marker. Fjellebro er en lille landsby på midtsjælland, beliggende mellem Ringsted & Køge. Den nærmeste skole er Kværkeby Friskole, der ligger i cykelafstand fra ejendommen, mens det vil være naturligt at benytte sig af indkøbsmulighederne i Ringsted. Skal man med bus, kan man stå på blot 5 min. gang fra ejendommen. Endvidere kan man på blot ca. 5 min. kører på motorvejen ved Borup mod KBH/Odense. I området er der et særdeles godt sammenhold og naboskab.

Ejendommen:
Velholdt villa i 1. plan fra 1967, der ligger i udkanten af en hyggelig landsby med udsigt til mark og skov. Boligen har en funktionel planløsning og er gennem tiden løbende moderniseret.
Bryggers (fra 2008) med gulvvarme & oliefyr, flot køkken (fra 2000) med en god spiseplads, hyggelig stue med brændeovn og udgang til udestuen hvorfra der er den fineste udsigt over markerne og den parklignende have. Entreen er omdrejningspunktet for boligens soveafdeling, som indeholder tre værelser og et nydeligt badeværelse fra 2000 med bruseniche og gulvvarme.

Grunden:
Grunden er på 1.456 kvm, registreret med 2 matrikel nr. hvorfor der er mulighed for at sælge fra eller beholde begge. Haven er anlagt på smukkeste vis, med skønne gamle træer, hyggelige buske og blomster samt et kig udover åbne marker.
På den flisebelagte terrasse kan man nyde solen og freden. Desuden er der carport, drivhus og et godt isoleret udhus/hobbyrum med varme. Pæn og præsentabel indkørsel.

Der er indlagt fibernet på ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.