Harhoffs Alle 19, 4100 Ringsted

Klassisk murermestervilla i eftertragtet kvarter

Området:
I et meget attraktiv kvarter og en beliggenhed i hjertet af Ringsted. Fredelige omgivelser og i gåafstand til alle byens mange muligheder.
Indkøbsmuligheder, skole, institutioner samt stationen er lige rundt om hjørnet. Med tog tager det 30 min. fra Ringsted station til København H.

Om boligen: Elegant og ny istandsat klassisk murermestervilla. Huset er oprindeligt opført år 1928, ombygget i 1975 og har siden gennemgået en omfattende og smagfuld renovering igennem de seneste år. Villaen fremstår i dag lys og indbydende, hvor husets oprindelige sjæl og smukke detaljer er bevaret. Røde murstens facader med rødt tegltag (skiftet i 1999). Boligen fremstår flot, velholdt og indflytningsklar. Opvarmes med fjernvarme.
Boligarealet udgør 130 kvm og fordeler sig over 2 etager.
Hertil kommer en flot og meget anvendelig kælder på 72 kvm, som fremstår i samme pæne kvalitet som resten af huset.

Indretning:

Entré med trappe til 1. sal. og nedgang til kælder. Stort lækkert badeværelse med bruseniche. To lyse stuer en suite. Flot lyst køkken fra 2015 med spiseplads i kanappen/udestue.Herfra er der nedgang til haven og terrassen.
1. sal rummer 3 rigtig gode værelser og en repos. Uudnyttet tagareal på 49 kvm.
Kælderen er indrettet med et stort disponibelt rum, et vaskerum/bryggers og et badeværelse.

Forhaven fremstår pæn og præsentabel. Baghaven har en god beplantning, flotte flisebelagte terrasser, hyggelige solkrog, legehus og smukke træer. Virkelig en skøn have/grund.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.