Korsevænget 27, 4100 Ringsted

Indflytningsklar villa m/god beliggenhed for børnefamilien og pendleren

1. plans nyistandsat gulstensvilla i attraktivt område. Ejendommen er beliggende på en fredelig villavej med gåafstand til Dagmarskolen, samt børnehave og vuggestue. Der er flere dagligvarebutikker inden for kort afstand og Ringsted by med specialbutikker nåes på få minutter. Stationen ligger 5 minutters gang fra huset, og her er gode pendler muligheder i alle retninger. Der er stisystem til Ringsted Å og oplevelses sti fra Korsevænget.

Villaen har en rigtig god indretning, med mulighed for at etablere et ekstra værelse, såfremt man ønsker dette - ejendommen er i dag indrettet med et stort soveværelse og 2 værelser. Et helt nyt badeværelse med bruseniche, samt en fordelingsgang. Bryggers med mulighed for opsætning af skabe samt vaskemaskine og tørretumbler. Stort køkken-/alrum med en god spiseplads samt et nydeligt lyst køkken af mærket UNOFORM og mørk bordplade. Herfra er der udgang til den overdækkede fliseterrasse og en dejlig udsigt til haven. Skydedør eller blot åben forbindelse med den rummelige vinkelstue, nyslebne og matlakerede parketgulve, brændeovn og udgang til den opvarmede (pejs) udestue. I vinkelstuen kan man nemt genetablere et værelse - idet der er god plads og tidligere har været et værelse. Entré og gæstetoilet.

Grunden har en god tæt randbeplantning så man er ugenert i haven og den er samtidig dejlig solrig. Der er 2 udhuse, en brændeoverdækning, carport og en muret garage med port og ekstra opbevaringsplads. Pæn og præsentabel indkørsel samt forhave.

I alt 135 gode kvm (120 bolig kvm + 15 udestue), lige til at flytte ind i og med mulighed for en hurtig overtagelse. Fremstår nymalet både inde som udvendigt træværk. Opvarmes med naturgas og brændeovn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.