Ludvig Holbergsvej 3, Benløse, 4100 Ringsted

Stor og rummelig ejendom med mange muligheder!

Spændende villa med rigtig god kælder. Opført i år 1972. Huset er opført i gule mursten med rødt betontagstenstag. Pæn og velholdt have samt carport på 51 m2. Huset fremtræder delvis moderniseret med en virkelig god planløsning, her er bl.a. hele 6 værelser samt 3 badeværelser. Huset er indrettet med stor og rummelig entre med adgang til stue og nyt køkken/alrum. Herfra er der udgang til stor terrasse. Nyt bryggers, og nyt flot badeværelse, soveværelse. Der er gulvvarme i denne del af huset, nye gipslofter og nye gulve.

Værelses afdeling med 3 gode værelser, det ene med direkte adgang til oprindeligt badeværelse.

I entreen er der trappe ned til kælderen. Kælderen indeholder stort opholdsrum der nemt kan anvendes til hjemmebiograf, træningsrum eller stort legerum. Viktualierum, vinkælder, værkstedrum, badeværelse.

Huset er beliggende i attraktivt og børnevenligt villakvarter i Benløse. Tæt på indkøbsmuligheder, skole, børnehave og sportsaktiviteter. Ringsted Outlet Center og Føtex ligger kun få kilometer fra huset. Der er fine cykelstier til og fra Ringsted bymidte. Der er mange børnefamilier i området, hvilket giver muligheder for nye legekammerater, så vennerne ikke er langt væk.

En god villa med mange muligheder samt en attraktiv beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.