Galgebakkevej 11, Slots Bjergby, 4200 Slagelse

Naturskønt beliggende hobbylandbrug med 1,8 ha skovbeplantet jagtterræn

Naturskønt beliggende v/ Slots Bjergby kun 3 km fra Slagelse Beboelses- og forretningsejendom (hobbylandbrug) med 1,8 ha jord. Naturskønt beliggende ejendom med skovbeplantet jagtterræn med 2 vandhuller og lille jagthytte.

1½-plans villa opført 1973 af gule mursten med eternittag. Villaen har et grundareal på 110 m2 og 62 m2 på 1.sal, i alt 167 m2 beboelse og 5 m2 erhvervslokale/kontor, som er fordelt på:
Entre med trappe til 1.sal. 20 m2 dejlig dagligstue med udgang til stor flisebelagt terrasse. 25 m2 spisestue med adgang til 20 m2 stort spisekøkken/alrum med klinkegulv og alt i hvidevarer. 2 store soveværelser og badeværelse med kar og bruseniche. Bagentre. Badeværelse med bruser. Bryggers med oliefyr og terrassedør. Adgang til stort værksted med fyrrum med gl. brændefyr (medfølger unden garanti af nogen art).

1.sal: Stor repos. 18 m2 stue/soveværelse med udgang til altan med pragtfuld landskabsudsigt. Soveværelse. 1 værelse og 1 kammer.

Naturbeplantet have grænsende op til marklandskabet med rigt dyreliv. Ekstra stor overdækket terrasse med udendørs pejs.

326 m2 metal hal med rulleport og støbt gulv er p.t. udlejet for kr. 7.000,00 årligt. 1 års opsigelses varsel.

Gode tilkørselsforhold med stor vende- og parkeringsplads med carport.

Udover den pladskrævende familie er ejendommen også velegnet til hobbylandmanden, entreprenøren, vognmanden, grossisten, mekanikeren, veteranbilentusiasten. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad de ekstra bygninger kan bruges til.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.