Benløseparken 71, 1. tv., Benløse, 4100 Ringsted

Total istandsat 4 vær. lejlighed

Attraktiv og rigtig flot 4 værelses indflytningsklar ejerlejlighed i Benløseparken.

Lejligheden er totalt istandsat så den fremstår pæn og indflytningsklar. Indeholder pænt hvidt køkken med hårde hvidevarer og spiseplads, rigtig flot badeværelse med brus og plads til vaskemaskine, god stor entre med plads til skabe, soveværelse og derudover 2 gode værelser, stor stue med spots og med udgang til en dejlig solrig og åben altan. Der er flotte afhøvlede parketgulve og nymalede vægge.

Meget lavt varmeforbrug. Nyetableret dørtelefonsystem. Parkeringspladser foran opgangen. Stort kælderrum med masser af plads til opbevaring. Fælles tørrekælder og cykelkælder m.m.

Blokkens placering er god med god afstand til nærmeste blok og omgivelserne grønne og fredelige. Benløseparken er en veldrevet ejerforening med styr på tingene. Der er ny stor naturlegeplads og masser af grønne arealer samt gode parkeringsmuligheder.

Benløse Bypark indbyder til leg, fodbold, picnic, træning, hyggelige gåture og kælkebakke om vinteren. Ligeledes byder Nordcenteret på restaurant, pizzeria, fitnesscenter m.m. Bybussen går hver 15. minut (på hverdage) til Ringsted station samt centrum og lejligheden ligger lige ved endestationen. Beliggende tæt på indkøb, skole, daginstitution, idrætshal og alle Ringsteds faciliteter. Fra Ringsted er der gode forbindelser til København og Odense med såvel bil som tog, og Hovedbanegården nåes på ca. 30 min med den nye bane.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.