Fjellebrovang 13, Fjællebro, 4100 Ringsted

Parcelhus med god planløsning

Beliggenhed:

Med en afstand på blot 10 min. fra Ringsted C, ligger denne ejendom i fredelige og rolige omgivelser på lukket vej, tæt på skov og åbne marker. Fjellebro er en lille landsby på midtsjælland, beliggende mellem Ringsted & Køge. Den nærmeste skole er Kværkeby Friskole, der ligger i cykelafstand fra ejendommen, mens det vil være naturligt at benytte sig af indkøbsmulighederne i Ringsted. Skal man med bus, kan man stå på blot 10 min. gang fra ejendommen. Endvidere kan man på blot 5 min. kører på motorvejen ved Borup mod KBH/Odense.

Ejendommen:
Parcelhuset rummer med sine 146 kvm bolig både en voksen- & en børneafdeling med eget bad & toilet. Der er indgang i husets entré. Herfra er der direkte adgang til badeværelse og forældresoveværelset. Endvidere er der adgang til stueafdelingen, en dejlig lys stue med udgang til flisebelagt terrasse. i den bagerste ende af stuen, er en lille sofaafdeling der ligger for sig selv. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen - et U-køkken med rigtig god skabs plads, lyse køkkenelementer og halvmur til spisepladsen i stuen. Bryggers/grovkøkken ligger i forlængelse af køkkenet og der er ligeledes egen indgang hertil udefra.
Bagerst i huset ligger børneafdelingen, som har to store gode børneværelser og et fint badeværelse med kar.
Ejendommen opvarmes med varmepumpe og har ventilationsanlæg på loftet. Energimærket beregner en udgift til opvarmning på 9.700,- i årligt forbrug. Der er indlagt fibernet på ejendommen.

Grunden:
Huset ligger på en 898 kvm stor grund. Pæn og præsentabel indkørsel/forhave. Stor carport med tilhørende isoleret udhus.
Haven er flot beplantet og har en dejlig stor flisebelagt terrasse med sol det meste af dagen. Haven er iøvrigt dejlig ugenert.

Sælges da ejendommen er blevet for stor til sælger, og der er mulighed for en hurtig overtagelse, hvis dette ønskes.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.