Rolfsvej 8, 4200 Slagelse

Stor dejlig og yderst velholdt 1½- plans villa i eftertragtet villakvarter Slagelse Vest

Stor dejlig og yderst velholdt 1½- plans villa beliggende på lukket vej i eftertragtet villakvarter i Slagelse Vestby nær Marievangsskolen, daginstitutioner, sportsfaciliteter og uddannelsesinstitutioner, samt omfartsvej med adgang motorvej E20.

En virkelig dejlig og præsentabel ejendom med en indbydende, lys, hyggelig og nutidig bolig lige til at flytte ind i.

Villaen med grundareal på 144 m2, heraf 119 m2 bolig er opført i 1968 af smukke rødbrune mursten '' Afrika Tegl '' og rødbrunt cementtegltag. I 1981 er ejendommen om- og tilbygget med opførelse af 73 m2 tagetage med 73 m2 bolig. Endvidere er arkitekttegnet vinkeltilbygning med 25 m2 integreret udhus tilbygget i 2008.

Villaen med et boligareal på 192 m2 er i de senere år renoveret og moderniseret med bl.a. et stort superlækkert og elegant åbent køkken/alrum med klinkegulv og flotte marmor bordplader, samt alt i morderne køkkeninventar og hvidevarer. Badeværelse og bryggers fremtræder ligeledes i lyse farver med nye gulv- og flisebeklædning. Villaen indeholder: Klinkebelagt entre. Stor stue med udgang til terrasse og åben trappe til 1.sal, samt åben adgang til det store lækre køkken/alrum med kogeø og alt i hvidevare. Badeværelse med bruseniche. Spisestue, stort værelse, bryggers/grovkøkken med vaskemaskine, viktualierum og depotrum. På 1 sal forefindes stor dejlig og lys vinkelstue med parketgulv og udgang til stor overdækket altan med pragtfuld udsigt. 2 soveværelser med skabsvæg og franske altandøre, samt stort lækkert badeværelse med 2 håndvaske og bruseniche.

848 m2 grund med velanlagt have med beplantning og flisebelagt indkørsel og terrasse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.