Kirkebakken 2, Enderslev, 4652 Hårlev

Her er der plads til flere generationer under samme tag!

TIDLIGERE LANDSBYSKOLE. - vi udbyder nu en helt særlig ejendom, nemlig Endeslev gamle skole. Ejendommen emmer af historisk charme, og den står nu klar til at få pustet nyt liv i sig. Det her er det perfekte projekt for jer, der drømmer om mange kvadratmeter samt et unikt og enestående hjem. Her kan flere familier bo sammen, eller der kan etableres Bed & Breakfast - mulighederne er mange.

OMRÅDE:

Velkommen til Endeslev som er beliggende få km fra Hårlev By med indkøb, skole, restauranter og off. transport m.v, og ca. 10 km fra Køge. I Hårlev er der alt hvad du behøver i dagligdagen. Selve ejendommen er beliggende roligt og fredeligt med kirke og gadekær som nabo.

EJENDOM:

Skolen blev bygget tilbage i 1900, og her gik alle landsbyens børn i skole.
Så snart I træder indenfor, mærker I den originale charme. Stueplan byder på stort køkken, badeværelse med brus, stort kontor, 2 stuer en suite, værelse/rum forberedt med instatallationer så der kan etableres et køkken mere, arbejdsrum/hobbyrum.
1 sal med mange rum og et utal af muligheder. Ejendommen indeholder ialt 14 rum og 4 badeværelser.

Anneks der er indrettet som selvstændig bolig. Her får du køkken, stue, badeværelse samt 1 sal med stort værelse. Annekset er gennemrenoveret og der er nyere tag på bygningen.

Stor have med flere terrasser og en masse muligheder.

Ejendommen opvarmes med varmepumpe og brændeovn. Varmepumpen er leaset, og der er mulighed for overtagelse af denne aftale.

Det her er en type ejendom, som sjældent udbydes til salg. Vil I med på en fremvisning?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.