Hammershusvej 38, Bårup, 4370 Store Merløse

Villa i smukke omgivelser

"Skomagerens hus" - hyggelig landvilla i smukke omgivelser.

Området:
I fredelige og ikke mindst naturskønne omgivelser, lige uden for landsbyen Udstrup, finder du denne charmerende villa. På trods af de landlige omgivelser, er der blot mindre end en halv times kørsel til Ringsted, Roskilde, Sorø og Holbæk, og lidt under en 1 times kørsel til København. Der er gode indkøbsmuligheder i Store Merløse, Tølløse og Hvalsø. Der er ligeledes flere skoletilbud i henholdsvis St. Merløse, Stestrup og Ugerløse Skole (Friskole i Allindelille og en steinerskole lidt uden for Store Merløse.) Endvidere finder med også børnehave og diverse pasningstilbud i området.


Ejendommen:
Nu har du mulighed for at købe denne charmerende villa. En villa som engang husede byens skomager. Med et boligareal på i alt 154 m2. Grunden har et areal på hele 1.369 m2, kuperet og med god ranbeplantning. En stor velanlagt have med gamle frugttræer.

Når du træder ind i villaen bliver du budt velkommen i en stor møblérbar entré med skabsarrangement og god plads til overtøj m.m. Herfra bliver du ført ind i et alrum, hvor du ledes videre til køkkenet. Køkkenet er lyst og med god opbevaringsplads, hyggelig spiseplads og er samtidig i åben forbindelse med spisestue / opholdsstue med brændeovn. Fra stuen er der udgang til en dejlig træterrasse, med udsigt til haven og åbne marker. Huset indeholder et lyst badeværelse med skabsarrangement og med fliser på gulvet, inkl. i den lækre og store bruseniche. I stueetagen er der ydermere 2 værelser.

På 1. sal kommer du op til en rummelig repos, hvor du kan fortsætte til et badeværelse med skab. På 1. salen er der derudover to store værelser med flot udsigt.

På grunden er der også at finde et stort fyrrum med plads til vaskemaskine/tørretumbler m.m. og et udhus med mulighed for indretning af f.eks. værksted. Der er indlagt Fibernet på ejendommen.

Alt i alt en rigtig charmerende ejendom, med landelig idyl, fredelige omgivelser, og samtidig under en times kørsel fra København.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.