Kongelyset 126., 4200 Slagelse

Villaejerlejlighed med have og carport i gåafstand fra Slagelse centrum

Velbeliggende stor dejlig og yderst velholdt 1-plans villaejerlejlighed med carport og ugenert have/terrasse i gå afstand fra Slagelse bymidte og nær Antvorskov Skole, daginstitutioner, sportsfaciliteter, Slagelse Stadium, svømmehal og uddannelsesinstitutioner, samt få km til motorvej E20.

En virkelig dejlig og præsentabel ejendom med en indbydende, lys, hyggelig og nutidig bolig - lige til at flytte ind i.

Villaen på 149 m2 er opført af røde mursten med rødt tegltag i 1911/1979 og er i de senere år renoveret og moderniseret med bl.a. KBH kvalitetsvinduer. Klinkegulv i entre, gang og det åbne køkken. Indlagt fjernvarme.

Villaen / lejligheden rummer:
Klinkebelagt entre med åbent kontorafsnit (kan nemt ændres til et ekstra værelse) og åben adgang til stor lys 45 m2 stue med egeparketgulv, rødstens væg, ældre brændeovn og åben adgang til elegant køkken med kogeø og alt i hvidevare. 2 lækre badeværelse med bruseniche. 18 m2 stort soveværelser. 11 m2 værelse / kontor med adgang til mindre kælder / teknikrum.


Fra stuen er der ligeledes udgang til dejlig sydvendt fliseterrasse, samt åben trappenedgang til højloftet ca. 20 m2 kælder med vaskerum og stort rum/værelse med varme. (Kælderen er ikke istandsat og er ikke godkendt til bolig).

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.