Blåhalsevej 8, Ll Kongsmark, 4200 Slagelse

Sælgers tekst ved annonceringen:
Smukt sommerhus, beliggende i skøn natur, 600 m. fra vandet.
Et elegant og anderledes sommerhus opført i 2006 med et boligareal på 108 m2, beliggende på en 801 m2 grund i et fredeligt sommerhusområde ved Kongsmark strand.

Huset byder indenfor med en entré, som føre dig direkte ind i køkkenalrummet, samt en stor stue med et smukt lysindfald og højt til loftet.
Fra stuen er der adgang til en stor terrasse i haven, hvoraf den overdækkede del er til kip. Huset har 2 værelser og et stort lyst badeværelse med brus, spa og sauna.Fra stuen er der desuden adgang til hems, som går ind over husets to værelser. Stuen har endvidere store flotte vinduespartier til kip, som giver et fantastisk lys til rummet. Der er en pille ovn og en varmepumpe, som er placeret strategisk godt, og som giver mulighed for anvendelse af huset hele året.

Stue og værelser er belagt med fyr planker og der er gulvvarme i badeværelse, køkken, entré og gang, som er belagt med lyse klinker.

Indkørslen er belagt med mørke granitskærver og enkel beplantning. Hovedindgangen er placeret ved den ene af husets overdækkede terrasser, hvorfra der også er indgang til husets redskabsrum og vaskesøjle.

Der er et hyggeligt stisystem til stranden og et smukt fredet naturområde som ligger blot 250 meter fra huset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.