Gyrstinge Skovhuse 34, Gyrstinge, 4173 Fjenneslev

Stemningsfuld og charmerende villa i idylliske omgivelser

Denne smukke landvilla er beliggende i rolige, idylliske omgivelser ved Lille Bøgeskov mellem Ringsted og Sorø centralt på Sjælland. Huset er nænsomt moderniseret med respekt for sjælen i det fine gamle hus. Senest med nyt køkken og bad, udskiftning af den ene del af taget samt reparation og gennemgang af resten. Der er endvidere foretaget udskiftning af vinduer, efterisoleret og en del af strømmen er også skiftet.

Huset er indrettet med 270 kvm bolig, hele 6 værelser og 2 stuer med mulighed for opdeling, såfremt man ønsker at benytte huset flere familier eller måske som "Bed and Breakfast" / liberalt erhverv.

Indretningen er som følger:
Indgang til entre, stort badeværelse med bruseniche. Toilet. Stort bryggers. Stue med adgang til 2 værelser og udgang til haven/terrasse. Fordelingsgang med adgang til toilet, badeværelse og 2 store værelser. Denne afdeling har sin egen indgang. Den anden afdeling af stueplan rummer, fordelingsgang med opgang til 1. sal. Stort lyst køkken (HTH fra 2019) og en stor stue med det smukkeste lysindfald og brændeovn.
1. sal indeholder. Rummelig repos og 2 gode værelser.

Grunden er på 1.058 kvm og haven er primært udlagt med græs. Grunden grænser lige op til skoven, en alsidig natur, som er skøn for både mennesker og dyr - et vidunderligt sted at gå en tur. På grunden er ligeledes opført et anneks/udhus.

En både indbydende og velfungerende ejendom, med gode trafikale forhold. Det er let at komme hertil, men man er alligevel ude i frie skønne omgivelser. En dejlig kontrast til et aktivt arbejdsliv, eller måske muligheden for at realisere sine drømme.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.