Lykkesholm 6, 2690 Karlslunde

Velholdt 1. plans villa med plads til den store familie

I attraktivt boligkvarter med cykelafstand til strand og havn, ligger denne dejlige familiebolig, som samtidig er tæt på skole (via stisystem) og indkøbscenter med S-togsstation. Ejendommen har været i samme familie i mange år, og ejer har løbende foretaget moderniseringer, senest med udskiftning af vinduer og døre. Taget er blevet malet og køkkenet er blevet opgraderet.

Boligen udgør 166 kvm i et plan og indretningen er som følger:
Entre. Fordelingsgang. Bryggers med naturgasanlæg og skabe. 2 børneværelser og et forældre soveværelse med skabe. Stort badeværelse med karbad og bruseniche. Opbevaringsrum/walk-in closet. Endnu et badeværelse med bruseniche. Nydeligt køkken med en god spiseplads og direkte adgang til stuen. En dejlig stor vinkelstue med god mulighed for både spiseplads og sofaafdeling (Man kan nemt etablere endnu et værelse, ved at tage en del af stuen.) Fra stuen er der udgang til haven og flisebelagt terrasse.

Grunden er på 756 kvm. Pæn og præsentabel forhave med opkørsel til carport. En god lukket baghave med flisebelagt terrasse, adgang til udhus, græsplæne og godt med sol.

Der er installeret centralvarme via naturgasanlæg i boligen.

Sælger skal ud og finde ny bolig, hvorfor en lang overtagelse er at foretrække.

Kom og nyd denne dejlige bolig ved en personlig fremvisning - ring 70605002 for nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.