Rosenhaven 11, 4200 Slagelse

Moderne hus med moderne bekvemmeligheder

Denne skønne ejendom fra 2019, vil med sit minimalistiske funkis look og sin ekstremt praktiske planløsning med hver en kvm udnyttet, kunne imponere langt de fleste familier. Her får man en moderne bolig, med et stilrent udseende og en yderst strømlinet enkel arkitektur, men også et hus med mange moderne bekvemligheder, idet den nuværende ejer har foretaget en masse praktiske tilkøb.

Energimæssigt ligger huset med et ekstremt lavt forbrug (3.800 årligt) - dels på grund af den høje isoleringsgrad og varmeanlægget, som er luft til vand og yderligere med ventilation. Hele huset har gulvvarme.

Denne ejendom ligger perfekt i den nyere udstykning - bagerst og med udsigt over markerne. Ejendommen ligger endvidere højt i det let kuperet terræn. Beliggenheden betyder endvidere, at man let kan komme til natur og skov ligesom Slagelse bymidte byder på cafeliv, butikker, biograf, teater og de mange uddannelsesinstitutioner. Desuden ligger busstoppested, stationen og motorvejstilkørsel til E20 lige i nærheden.

Boligen er indrettet som følger: Indretningen er lys og nordisk med et lækkert kvalitets materialevalg hele vejen igennem. Flisebelagt entre med skabe, lækkert luksus badeværelse med brus, master bedroom med skabe, flot U-køkken med god skabsplads og åbent til dejlig lys stue, hvorfra der er udgang til de flisebelagte terrasser. Derudover 2 gode børneværelser/kontor.

Præsentabel forhave med flisebelagt indkørsel til carport med udhusplads. Flisegang hele vejen rundt om huset. Dejlig solrig have udlagt med græs og flisebelagte terrasser, hvoraf den ene er overdækket og med læhegn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.