Benløseparken 143, 1. tv., Benløse, 4100 Ringsted

Indflytningsklar 4 værelses med nyt køkken

Attraktiv og rigtig pæn 4 værelses indflytningsklar ejerlejlighed i Benløseparken.

Blokkens placering er god og omgivelserne grønne og fredelige. Benløseparken er en veldrevet ejerforening med styr på tingene. Der er ny stor naturlegeplads og masser af grønne arealer samt gode parkeringsmuligheder.

Lejligheden er løbende istandsat og velholdt, så den fremstår pæn og indflytningsklar. Indeholder nyt køkken med gode hårde hvidevarer og spiseplads, pænt badeværelse med brusekabine og vaskemaskine, god stor entre med flere skabe, soveværelse og derudover 2 gode værelser, stor stue med udgang til en dejlig solrig og åben altan.

Meget lavt varmeforbrug. Nyetableret dørtelefonsystem. Parkeringspladser foran opgangen. Stort kælderrum på ca. 14 m² med masser af plads (og p.t. har sælger 2 kælderrum, hvilket køber formentlig kan overtage efter behov). Fælles tørrekælder og cykelkælder m.m.

Benløse Bypark indbyder til leg, fodbold, picnic, træning, hyggelige gåture og kælkebakke om vinteren. Ligeledes byder Nordcenteret på restaurant, pizzeria, fitnesscenter m.m. Bybussen går hver 15. minut (på hverdage) til Ringsted station samt centrum og lejligheden ligger lige ved endestationen. Beliggende tæt på indkøb, skole, daginstitution, idrætshal og alle Ringsteds faciliteter. Fra Ringsted er der gode forbindelser til København og Odense med såvel bil som tog, og Hovedbanegården nåes på ca. 30 min med den nye bane.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.