Volden 68, 4100 Ringsted

Indflytningsklart enderækkehus

Meget pænt og moderne rækkehus i 2 plan beliggende i Ringsted. Perfekt beliggenhed for dem, som vil have alle byens faciliteter samt skøn natur inden for kort afstand. Et dejligt børnevenligt område hvor alt er forbundet med stisystem - her kan bl.a. nævnes flere legepladser, indkøb, skoler, biograf , Ringsted svømmehal, bibliotek, daginstitutioner og idrætsanlægget m.v. Der er sti direkte til Ringsted Å samt Oplevelses Stien. Få minutters gang fra boligen findes der busforbindelse bl.a. til Ringsted st, samt Ringsted centrum, med den nye bane kan man forvente en transport på ca. 30 minutter til København.

Rækkehuset:
Enderækkehus med boligareal på 114 kvm og egen mindre have/terrasse.
Ejendommens stueplan har bl.a. køkken åbent til stuen med udgang til haven, pænt badeværelse og entré. Rækkehusets 2 sal byder på 3 store værelser, samt boligens andet badeværelse.
Grunden:
Rækkehusene har et stort fælles græsområde, hvor der er fodbold mål som man kan benytte, legeplads samt bord og bænke sæt. Til rækkehuset følger der også en carport og et udhus på 7 kvm med, som er placeret overfor rækkehuset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.