Hovmarken 43, 2640 Hedehusene

Energivenlig familievilla m/god kælder

Området:
Beliggenheden i Fløng giver et nærmiljø med gode indkøbsmuligheder, flere velfungerende daginstitutioner og den lokale skole i gåafstand fra huset. Derudover ligger Fløngskoven tæt på, og her venter skønne gå- og løberuter samt særskilt hundeskov.

Det tager blot fem minutter at cykle til centrum af Hedehusene og stationen med regionaltog til hele landet. Derfor er beliggenheden også attraktiv for pendlere, der kan stå i hovedstaden på blot 20 minutter.

Villaen:
Huset er bygget i 1970 og indeholder 128 kvm bolig samt 86 kvm god tør kælder. Ejendommen fremstår meget velholdt og er løbende moderniseret. Vinduer og døre er skiftet i 2012 og der er lagt nyt tag i 2011. Der er foretaget efterisolering af loftrum og huset er ligeledes hulmursisoleret. Garagen er 55 kvm med plads til to biler, med værkstedsrum og fjernbetjent el-port. Huset opvarmes med varmepumpe, varmt brugsvand med supplement fra solfanger, som dækker meget af forbruget fra forår til efteråret. Den samlede årsudgift til opvarmning er særdeles fornuftigt.

Indretningen:
Entré. Fordelingsgang med trappe til kælderen. 3 børneværelser og et stort soveværelse med skabe. Stort badeværelse med bruseniche. Gæstetoilet/bad. Pænt hvidt køkken med god spiseplads i åben forbindelse med stuen. En hyggelig stue med brændeovn samt udgang til flisebelagt terrasse. Kælderen er indrettet med 3 rum - vaskerum, stor gildesal/kontor/hobbyrum samt værkstedsrum. Der er direkte udgang til haven fra kælderen.

Grunden:
Grunden er på 934 kvm. Pæn og præsentabel indkørsel med flisebelægning til garagen samt flisegang til hovedindgangen. Dejlig have, solrig og med en god fliseterrasse. Primært udlagt med græsplæne og en god hækbeplantning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.