Askevang 1, Gørslev, 4100 Ringsted

Moderne bjælkehus fra 2006

Beliggenhed:
Gørslev er en landsby på Midtsjælland. Landsbyen er beliggende 14 km øst for Ringsted og 18 km vest for Køge. (Kun 15 min. til Køge og 45 min. til København.) En by som også byder på smuk natur og ikke mindst dejlige gåture ved skoven omkring Giesegård. Gørslev er en aktiv lille by med forsamlingshus, dagspasning i Gørslev Børnehus, et godt idrætsforeningsliv og et hyggeligt lokalsamfund. Gørslev ligger centralt placeret på Sjælland med få km til mortorvejs af- og tilkørsler både på vest og sydmotorvejen.

Ejendommen: 128 kvm bolig med en god velfungerende planløsning. Huset er en opgraderet udgave af et bjælkehus, med mange kvalitetsmæssige detaljer og finesser, så det lever op til den moderne families livsstilsgoder og behov. Der er gulvvarme i alle rum.
Indgang til bryggers, både udefra, men også via garagen. Her er der vaskemaskine/tørretumbler samt god skabsplads. Godt børneværelse samt kontor. Badeværelse med bruser. Husets samlingspunkt er den store rummelige stue med åbent køkken. Stue/alrum har loft til kip, et lækkert klinkegulv og brændeovn. Et enkelt stilrent køkken primært med en stor kogeø - alle hårde hvidevarer medfølger. God spiseplads og udgang til træterrassen. Master bedroom med walk through closet og et dejligt tilhørende badeværelse med bruseniche. Der er ligeledes udgang til træterrassen fra soveværelset.

Grunden:Grunden er på 736 kvm. Stor indkørsel belagt med fliser og granitskærver. God hækbeplantning og en dejlig solrig have med stor træterrasse. Huset har endvidere en 40 kvm stor garage, som ligger i forlængelse af huset, opført og isoleret således den nemt kan bringes i anvendelse som evt. beboelse. Garagen opvarmes med varmepumpe.
Sælgers senest årsopgørelse for elforbrug (varme + husholdning) udgjorde samlet kr. 16.582,-. Sælger oplyser at der ved opsættelse af solcelle anlæg på 10 kw, skulle gøre huset så godt som selvforsynende i forhold til strømforbrug.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.