Benløseparken 199, 2. tv., Benløse, 4100 Ringsted

Moderniseret 4 værelses velbeliggende i Benløseparken

Rigtig flot 4 værelses ejerlejlighed i Benløseparken.

Attraktiv og rigtig pæn 4 værelses indflytningsklar ejerlejlighed i Benløseparken. Med placeringen som den sidste blok, er omgivelserne grønne og fredelige. Benløseparken er en veldrevet ejerforening med styr på tingene.

Der er ny stor naturlegeplads og masser af grønne arealer samt gode parkeringsmuligheder. Lejligheden er løbende istandsat og fremstår pæn og velholdt. Indeholder pænt køkken med gode hårde hvidevarer og spiseplads, pænt badeværelse med brusekabine og vaskemaskine, god stor entre med flere skabe, soveværelse med skab samt 2 andre gode værelser, stue med udgang til stor åben altan. Der er nyere gulve i hele lejligheden.

Nyere vinduer - meget lavt varmeforbrug.

Rigtig godt og stort kælderrum på 14 m² med masser af plads. Fælles tørrekælder og cykelkælder m.m. Benløse Bypark indbyder til leg, fodbold, picnic, træning, hyggelige gåture og kælkebakke om vinteren. Ligeledes byder Nordcenteret på restaurant, pizzeria, fitnesscenter m.m. Bybussen går hver 15. minut (på hverdage) til Ringsted station samt centrum og lejligheden ligger lige ved endestationen.

Beliggende tæt på indkøb, skole, daginstitution, idrætshal og alle Ringsteds faciliteter. Fra Ringsted er der gode forbindelser til København og Odense med såvel bil som tog, og Hovedbanegården nåes på ca. 30 min med den nye bane.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.