Dalen 5, Benløse, 4100 Ringsted

Moderne villa med 4 værelser

Området:
Eftertragtet nyere udstykning i Benløse omgivet af smuk natur, beliggende på lukket vej. Kort afstand til Byskovskolen og ca. 700 m til busstoppested.
Stort grønt område med rig mulighed for leg og gode naturoplevelser. Via stisystem er du hurtigt og sikkert i Ringsted centrum.

En by med liv året rundt og en historisk og hyggelig bymidte, hvor der bl.a. findes stor svømmehal og afholdes både byfest og festival. Stationen ligger få kilometer væk og særligt skal bemærkes, at den nye bane mellem Ringsted og København bringer dig til hovedstaden på kun en halv time.

Ejendommen:
Her får du en moderne archline villa fra 2009 (færdigmeldt i 2012) i vedligeholdelsesfrie materialer, så du kan bruge tiden på andet end vedligeholdelse.
God planløsning, super velegnet til børnefamilien, idet der er 4 værelser.

Villaen indeholder: Entré med adgang til køkken alrum. Et lyst og stilrent køkken, med køkken-ø samt god plads til spisebord og udgang til terrasse.
Hyggelig stue med et smukt lysindfald fra ovenlysvinduerne - fra stuen er der endvidere udgang til terrasse. Bryggers med god skabsplads samt vaskemaskine og tørretumbler.

Børneafdelingen med 2 gode værelser med indbygningsskabe, fordelingsgang og et lækkert badeværelse med bruseniche. I modsatte ende af huset er der adgang til master bedroom med direkte adgang til badeværelse med bruseniche og karbad. Kontor / gæsteværelse.

Huset har genveksanlæg, der giver et godt indeklima, og et minimalt varmeforbrug med naturgas og gulvvarme.

God og nem have med let beplantning og flisebelagt terrasseområde. Præsentabel indkørsel og dobbelt carport.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.