Buskebjærgvej 41, 4296 Nyrup

Er du til skøn natur, og fredelig beliggenhed?

FLOT LANDEJENDOM MED 2,5 HA JORD BELIGGENDE LANGS HUSET.

Flot landejendom med gode udbygninger til mange formål. Der er mulighed for at udvide boligarealet eller lave kontor, fitnesrum, mødelokaler og meget andet. Kun fantasien sætter grænser! Drømmer du om, at bo i naturskønne omgivelser og med gode muligheder for heste- eller anden dyrehold, er denne ejendom en oplagt mulighed.

God central beliggenhed på Sjælland og i kort afstand til Nyrup, hvor der er gode togforbindelser mod København (med skift i Tølløse) og mod Slagelse. Kort afstand til både Store Merløse og Stenlille, som byder på skole, børnepasning, sportshal, indkøb m.v. Ligeledes busforbindelser mod Sorø, Slagelse og Holbæk. Der er ca. 20 min. kørsel til henholdsvis Sorø og Holbæk, 50 min til København i bil.

Jorden er udlagt til folde, og der er etableret drænet ridebane, hvor der nu vokser græs. Fra foldene er der direkte adgang til læhus samt til løsdrifts stald. Løsdriftsstalden er med porte i begge sider, og kan også fungere som lukket staldbygning med bokse.

Skøn have med egen" lille skov", hvor der er rigt dyreliv, hyggelig gårdsplads.

Beboelsen fremtræder i pæn stand og opvarmes ved træpillefyr og elpejs.

Boligen indeholder: Entré/bryggers, dejlig stor opholdsstue, stort spisekøkken med lyse elementer fra 2000, i køkkenet er der gulvvarme, værelse, badeværelse med brus.
1 salen er udnyttet med 2 værelser med forberedt walk in til dem begge. Dette vil nemt kunne ændres til 3 værelser istedet.
Der er givet tilladelse til udvidelse af boligareal med 25 kvm i grundplan til bryggers, 27 kvm til værelse samt 25 kvm sadelrum. Der er endvidere tilladelse til etablering af nyt badeværelse, i eksisterende værelse på 1. salen. Den nuværende BBR stemmer ikke overens med de faktiske forhold.

Loftshøjden er 190 cm fra gulv til underkant på bjælkerne i stuen.


Der er fibernet i vejen.

En virkelig skøn ejendom med mange anvendelsesmuligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.