Højen 102, Benløse, 4100 Ringsted

Utrolig velholdt rækkehus / dobbelthus

Attraktivt rækkehus/dobbelthus i total indflytningsklar stand.

Område:
Nyere udstykning, fredeligt beliggende på lukket vej. Blot ca. 700 m til Byskovskolen og ca. 500 m til busstoppested.
Skønne grønne områder med rig mulighed for leg og gode naturoplevelser. Via stisystemet er du hurtigt og sikkert i Ringsted centrum.

Ejendommen:
Huset er opført i 2008. Opført i mursten og med sorte betontegl. Boligerne er sammenbygget ved carporten og der er således mulighed for at gå omkring hele huset. Præsentabel indkørsel, flisebelagt og med pæn hækbeplantning. Haven vender ud mod det grønne område og har ligeledes en god hækbeplantning, stor solrig flisebelagt terrasse med markise. Der er lagt fliser omkring hele huset, og det hele fremstår således flot og enkelt – samtidig med at det er nemt at holde. Haven er dejlig ugenert og fredelig. Carport og udhus med strøm indlagt.

Indretningen:
Boligarealet udgør 85 kvm som er særdeles godt udnyttet. Entré med god skabsplads. Værelse. Badeværelse med bruseniche, toilet og vaskemaskine (samt mulighed for tørretumbler). Soveværelse med god skabsplads. Lys stue i åben forbindelse med køkken. Stilrent og enkelt køkken i hvide elementer og en god spiseplads. Fra stuen er der udgang til terrassen. Gulvvarme overalt via naturgasanlæg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.