Ulstrup Mosevej 7, Nødholm, 4171 Glumsø

Smuk og ugernert beliggenhed lige udenfor Glumsø

Boligens stueplan er fordelt på en entré med skabsplads, bryggers, soveværelse med klædeskab som medfølger. Herfra er der adgang til et dejligt Tvis køkken med god bord- og skabsplads. Der er mulighed for spiseplads i køkkenet, der også har behagelig gulvvarme. Den rummelige stue ligger i åben forbindelse med køkkenet og har et dejligt lysindfald og loft til kip. Her er der plads til et langbord og mange gæster. Pænt badeværelse med brus. Der er gulvvarme i hele stueetagen.

Fra stuen er der trappe op til 1 sal. Her findes en stor åben repos med kig til stuen, samt et stort værelse. Der er plankegulve.

Haven er et kapitel for sig! Smukt anlagt med dam med karper, bede, terrasse og hyggekroge. Der er året rundt noget flot at kigge på, samtidig med en helt fantastisk og ugenert udsigt. God carport (ej på BBR).

Ejendommen opvarmes med oliefyr, men med et lavt årligt forbrug på ca. kr. 15.000 og energimærke c. Stråtaget er skiftet i 2008 og lavet med brandsikring.

Glumsø er en hyggelig by, beliggende naturskønt, med alt hvad man skal bruge i dagligdagen, herunder flere indkøbsmuligheder, delikatesseforretninger, apotek, biograf og ikke mindst stationen med direkte forbindelse til København som nås på ca. 40 minutter. Hertil en fantastisk natur i form af skov og sø, samt et flot kuperet landskab.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.