Merbjergvej 44, 4293 Dianalund

Velindrettet og indflytningsklar villa

Står I og skal skabe nye drømme, søger I efter et frirum med naturen tæt på, et sted lidt uden for~yen og ikke for langt fra livet med butikker, cafeer og træning, så har boligen her lidt udenfor Dianalund noget at byde på.

Denne bolig har en lav varmeudgift samt gulvvarme i hele stueetagen og~r igennem de sidste 12 år, sat løbende i stand.~r er for 3 år siden bygget nyt køkken og samtidigt installeret et nyt gasfyr. Der er indlagt fibernet i 2020 og huset er tilkoblet kloak 2019. I behøver derfor ikke tænke i store udgifter de næste mange år.~Huset står indflytningsklart med mulighed for stadig at sætte sit eget præg på indretning og værelser.

Der er hele 3 terrasser. En mod syd, en mod øst og den tredje på førstesalen også mod syd, med udsigt ud over markerne og skov. Der kommer ofte besøg af dådyr og rådyr, som går i vildhegnet langs med grunden og haven er fyldt med fuglefløjt året rundt. Der er stor indkørsel med plads til gæster og en stor carport med et mindre isoleret værksted, et mindre stålskur, samt et legehus med plads til børn~ller børnebørn. Haven er nem og overskuelig anlagt med græs med enkelte bede og et dejligt drivhus.

Stueetage indeholder: Entre med god opbevaringsplads, et stort køkkenalrum som er et multirum der flittigt bruges af familien, hvor der er plads til fælles hygge og aktiviteter. Det er altid muligt for familien at være samlet. Den store køkkenø med massere af skabsplads, gør det muligt at bage alverdens kager, men kan også bruges af hele familien på en gang. Der er også et toilet med brus og et mindre vaskerum / fyrrum. I entréen er der trappe op til 1 salen.

På 1 salen er der åben til kip, hvilket giver en dejlig rumfornemmelse og gode lysindfald fra vinduer i begge gavle. Denne skønne bolig indeholder to store og gode værelser samt et mellemværelse / stue / opholdsrum. Fra det ene værelse er der en dobbelt terrassedør med udgang til stor sydvendt terrasse og med udsigt over markerne,~r virkelig kan byde på ro helt ind i sjælen

Boligen ligger i Dianalund og ikke langt fra Stenlille med skole bus 200 meter væk og cykelafstand til begge skoler. Der er kun et par kilometer til togstationen i Vedde, som også har den smukke Zen-garden, der er et besøg værd. Indkøbsmuligheder både i Dianalund med indkøbscenter og Stenlille by, hvor begge byer skaber rig mulighed for at dyrke fritidsinteresser~og et rigtig godt foreningsliv. Endvidere er der kun 13 km til E20 motorvejen i Sorø.

Her er muligheden for at nyde morgenkaffen eller aftensmaden i ro og fred på terrassen for her kan du sidde i din egen lille oase med skygge og læ, uden nogen forstyrrelser udover den vilde natur, der byder på et rigt fugleliv. Mange gode cykelruter og i cykelafstand til skov, der flittig bruges af mange mennesker året rundt.

Denne bolig er nu perfekt til dig som enlig, som par, som en lille familie eller som pensionisterne, der søger et sted på landet, men stadig tæt på byen og hvor nye drømme kan bygges.

Kom forbi til en fremvisning og se mulighederne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.