Merbjergvej 44, 4293 Dianalund

Velindrettet og indflytningsklar villa

Villaen er bygget i 1920 i mursten med pudset facade og står i dag med et rødt betontagstenstag. Opvarmning sker via naturgas, og sælgers seneste årsforbrug er lige knap kr. 10.000.Villaen er løbende renoveret, og fremtræder i god og indflytningsklar stand. Der er en skøn tagterrasse, god størrelse grund, dejlig landlig beliggenhed, flot udsigt og meget mere!

Villaen er i 1½ plan og indeholder: Entré med trappe til 1. sal, fyrrum, nyere spisekøkken i hvide elementer og med udgang til terrasse, hyggelig stue med udgang til overdækket terrasse. Pænt badeværelse med bruseniche samt gulvvarme. Der er gulvvarme i hele stueetagen (undtagen fyrrum).

På 1. sal er der stor repos og 2 store værelser. Der er loft til kip og malet plankegulv. Fra sovebværelset er der udgang til tagterrassen.

På ejendommen er der yderligere en god carport samt værksted.

Der er indlagt fibernet.

Haven på ejendommen består mest af græsplæne og er derfor dejlig nem at vedligeholde, men med gode terrasser og hyggelige kroge.

Ejendommen er beliggende godt og vel 5 min kørsel til Dianalund hvor, der er både indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner, sportsfaciliteter og ikke mindst lokalbanen der kører mellem Slagelse og Tølløse. Fra Dianalund er der ca. 15 min kørsel til Sorø, hvor togforbindelse til København findes, samt tilkørsel til motorvejen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.