Mågevej 2, 4270 Høng

Velbeliggende familievilla med 4 værelser

Området:

Denne villa er beliggende i Høng by. Høng er en stationsby på nordvestsjælland, 13 km til Slagelse og 26 km til Kalundborg. En lille hyggelig by, der har alt hvad hverdagen kræver, indkøb, et lille center, skole, og et meget aktivt og ikke mindst veldrevet idrætsliv - senest med den igangværende opførelse af kultur og bevægelsespark. Villaen ligger fredeligt på en lille villavej, i gåafstand til skolen.

Indretning:
Huset rummer 146 bolig kvm, som er rigtig godt udnyttet og fordeler sig som følger. Entré/fordelingsgang. Stort soveværelse med skabe. Værelse. Stort badeværelse med 2 vaske, muret bruseniche og toilet. Yderligere 2 gode børneværelser. Lille badeværelse med toilet og brus. Bryggers. Indgang med vindfang. Flot lyst køkken med en god spiseplads, udgang til flisebelagt terrasse. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet og har ligeledes udgang til haven/terrasse. Huset opvarmes med fjernvarme og brændeovn i stuen.

Grunden:

Arealet udgør 2.188 heraf 1.377 vejareal. En god lukket have, primært udlagt med græs og 2 store flisebelagte terrasser. Dejlig solrig grund og med en præsentabel indkørsel med parkering til 2 biler. 18 kvm udhus. Huset fremstår i pæn stand og kan overtages hurtigt efter ønske.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.