Strædet 9, 4291 Ruds Vedby

Unik landvilla

Midt i den idylliske natur, i et smukt og roligt område, toner denne pragtfulde villa frem med sine 246 kvm der prydes af kvalitetsmaterialer, stilrene detaljer samt et charmerende udtryk. Ejendommen kan opnå fleksboligstatus, såfremt dette ønskes.

Området:
Ruds Vedby er en mindre by på det nordlige sydvestsjælland med 1.798 indbyggere. Byen ligger i Sorø kommune, det er en stationsby på Høng-Tølløse banen ca. 18 km nord for Slagelse, 8 km vest for Dianalund og 20 km nordvest for Sorø. Her er der højt til loftet og marker så langt øjet rækker. Men trods de idylliske omgivelser, finder man skole, pasningstilbud og indkøb indenfor en radius af blot et par kilometer.

Om boligen:
Det lyse og lækre samtalekøkken indbyder til mange hyggelige stunder, og I kan se frem til et moderne køkken med hvide, grebsfrie elementer samt hårde hvidevarer i stållook. Mens maden simrer på kogehalvøen, kan bordet dækkes i alrummet, som har forbindelse til stuen. Herinde finder I smarte loftspots samt en flot pejs beklædt med mørk skifer. Etagen gemmer desuden på et bryggers og et kontor, og soveværelse med skabsvæg samt et stort badeværelse. Badeværelset oser af sydlige himmelstrøg med en bruseniche og et muret vaskearrangement med dekorative detaljer.

Trappen til førstesalen finder I ude i entréen, og den flotte trappe med synlige mursten giver adgang til jeres eget private helle på første etage. Her finder I et større soveværelse med walk-in-closet samt et mindre værelse og et strejf af luksus i badeværelset med det store spabadekar. I får samtidig adgang til en stor, skøn altan med udsigt over haven mod et grønt område.

Grunden:
Udenfor venter en stemningsfuld have, der er anlagt så den flyder sammen med den omgivende smukke natur. Arealet er på 1.770 kvm, en god lukket grund, med en fin ranbeplantning, smukke gamle træer og tre dejlige terrasser der følger solens gang på himlen. Et stort udhus/skur og en fin præsentabel indkørsel. Der bliver indlagt fibernet på grunden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.