Borrevænget 11A, 4270 Høng

Halvt dobblthus fra 2008 med 4 værelser

Huset ligger placeret i en nyere udstykning med stisystemer til skole, sportshal m.m. Fredelige omgivelser og for enden af lukket vej. Området er særdeles populært for børnefamilier. Høng ligger 13 km nord for Slagelse og 26 km syd for Kalundborg. Høng har flere daginstitutioner, foruden den nybyggede folkeskole, privatskole, gymnasium, efterskole og landbrugsskole. Med mange dagligvare- og specialbutikker i både bygaden og centeret, er der masser af liv i byen. Derudover er der kort afstand til motorvejen.

Huset er bygget i 2008, og kendetegnes ved en lys, luftig og indbydende atmosfære. Bygherre har taget kvalitetsbevidste valg og bygget i gode materialer. Boligen fordeler sig på 120 kvm, som er særdeles godt udnyttet.
Indeholder: Entré. Stort bryggers med rigtig god skabsplads, vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med bruseniche. Lækkert svanekøkken i åben forbindelse med stuen, husets samlingspunkt med god spiseplads og sofaafdeling. Udgang til stor flisebelagt terrasse og ugenert have. Derudover byder huset på 3 gode børneværelser og et forældre soveværelse.

Grunden er velholdt, primært udlagt med græs og flisebelagte solrige terrasser. Pæn og præsentabel indkørsel.

Huset er blot sammenbygget med naboen ved carport/udhus samt fælles indkørsel. Fremstår velholdt og indflytningsklart.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.