Kildevangen 31, 4440 Mørkøv

Velbeliggende villa med 4 store værelser og god kælder

Denne villa byder på 215 etagekvm, og har med sine 4 store værelser plads til den store familie. Beliggenheden er også familievenlig, i gåafstand til skole og indkøb, på en fredelig vej i Mørkøv bymidte. Nem og hurtig tilkørsel til motorvejen mod KBH.

Huset fremstår meget velholdt og der er løbende foretaget modernisering af ejendommen.
Huset indeholder i stueplan 161 kvm indrettet som følge: Entré. Fordelingsgang med trappenedgang til kælderen. Moderniseret badeværelse med bruseniche. 3 store børneværelser. Soveværelse med direkte adgang til eget badeværelse med badekar og bruseniche. Dejligt stort spisekøkken, moderniseret og med god spiseplads. Hyggelig stue med pillebrændeovn og udgang til overdækket terrasse.
Kælderen er tør og højloftet samt udgør 54 kvm indrettet som følger: Trappenedgang/fordelingsrum, vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Stort disponibelt rum.

Grunden er 949 kvm, en god lukket have, primært med græsplæne og en god hækbeplantning. Flisebelagt overdækket terrasse samt bålplads.. Pæn og præsentabel indkørsel belagt med granitsten og fliser. Udhus. Garage med skur.

En rummelig villa i et attraktivt børnevenligt kvarter, beliggende i den lille nordvestsjællandske stationsby Mørkøv, med under en times kørsel til KBH.

Mulighed for hurtig overtagelse efter ønske.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.