Fasanvænget 5, Overby Lyng, 4583 Sjællands Odde

Fint lille sommerhus med gåafstand til vandet

Dette sommerhus ligger helt ugenert, på en dejlig stor solrig grund. Huset er delvis moderniseret og der er anlagt en stor lækker træterrasse i hele husets bredde. Fra sommerhuset kan man gå "en lille hyggelig" tur til vandet på knap 10 - 15 min. Ved stranden er der mulighed for at have en mindre båd/jolle liggende. Der er ligeledes flere steder langs stranden, hvor man kan bade fra badebro. Ikke langt fra sommerhuset er der netop åbnet en café, og der er blot ca. 20 min til skønne Rørvig havn og 15 min. til Nykøbing Sj. med gode indkøbsmuligheder og byens gågade.

Sommerhuset er opført i træ og malet sort med hvide vinduer. Tanken for sælger var med tiden, at udvide huset - hvilket der er "nemme" muligheder for.

Huset indeholder: Lille entré. Badeværelse med brus. Hvidt køkken der ligger i åbne forbindelse med stuen. Her er der en god spiseplads samt en nedsænket opholdsstue med mulighed for at omdanne sofaen til 2 sovepladser. Fra stuen er der udgang til den store træterrasse. Værelse med seng, der også kan trækkes ud til 2 sovepladser.

Huset opvarmes med ny varmepumpe fra 2021, og der er en mindre kakkelovn til "hygge" i stuen. Der er lagt dræn på grunden og netop indlagt fibernet.

Huset kan overtages hurtigt, indbo medfølger med undtagelse af personlige effekter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.