Bastionen 5, 4100 Ringsted, 4100 Ringsted

Moderne liebhaveri i særklasse

Arkitekttegnet ejendom designet til den pladskrævende og kvalitetsbevidste familie.

Ejendommen er bygget i de bedste materialer og ideel til familien, som ønsker mindst mulig vedligeholdelse og mest mulig nydelse. Således er det, funktionalitet og moderne design som karakteriserer boligen. De særlige mursten i mørke nuancer, giver huset karakter men samtidig et naturligt udtryk, som blender fint ind med de omkringliggende ejendomme. Ejendommens placering på grunden er der naturligvis også tænkt over, idet haven og terrasser ligger mod syd og vest.
Teknisk indeholder huset alt - gulvvarme, ventilation med varmegenvinding, varmepumpe, netværk i alle rum, IHC el og alarm. Lavenergihus med meget lave driftsomkostninger til varme, varmt vand og belysning.


Ejendommens indretning:
Huset har to indgangsmuligheder - carporten giver direkte adgang til bryggers med god plads til overtøj, yderligere opbevaring, vaskemaskine/tørretumbler. Vælger man den anden indgang, træder man ind i entré/fordelingsgang. Værelse med indbyggede skabe. Dejlig lyst badeværelse med bruseniche, toilet og vask. Husets smukkeste rum, er køkken/alrummet med et imponerende lysindfald fra det store vinduesparti, højt til loftet og kig til den åbne 1. sal. Køkkenet er holdt i den samme stilrene og enkle stil, der generelt går igen igennem hele huset. Fra denne afdeling af huset er der flere udgange både til haven og den flisebelagte terrasse med pergola. Stuen er hyggelig, og som resten af hjemmet med smarte features og design som øger komfort og anvendelse.

1. salen er som et åbent dæk med kig udover husets omdrejningspunkt og hjerterum (køkken/alrum). Herfra er der fordeling til master bedroom med direkte adgang til walk-in. 2 store børneværelser samt et stort lækkert badeværelse. Der er nem mulighed for etablering af endnu et værelse på det åbne dæk, hvor der i dag er et åbent kontor.

Grunden er på 902 kvm, terrasserne er nedsænket og flisebelagte. Haven fremstår pæn og velholdt, nem og enkel. Flot præsentabel indkørsel til dobbelt carport og stort isoleret værksted med varme. Ejendommen ligger i gåafstand til skoler, indkøb og rekreativt område.

En helt unik ejendom hvis man ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort.

Der er mulighed for tilkøb af diverse løsøre specialdesignet til huset. Prisliste herpå kan udleveres.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.