Slangerupvej 54, Slangerup, 4100 Ringsted

Skøn og indflytningsklar villa i attraktivt område

Skøn og indflytningsklar villa i attraktivt område

Beliggende tæt på skov og sø finder du denne indflytningsklare skønne villa. Tæt på Benløse og Ringsted, og med under 3 km til indkøb, skole og kulturtilbud. Rundt om hjørnet finder du den flotte og naturskønne Haraldsted Sø.

Huset er rummeligt, og ikke mindst i god stand. Der er nærmest ingen anmærkninger i tilstandsrapporten, og energimærket er et flot A2010. I 2018 blev der installeret en spritny Vølund luft-til-vand varmepumpe, og denne kan suppleres af brændeovnen. I 2019 blev der sat nye vinduer og terrassedør op i stuen. Der er gulvvarme i stueetagen, samt radiatorer på 1. sal, og huset opvarmes for kun ca. 8000 kr. pr. år.

Huset har en stor og rummelig hall. Et bryggers med plads til vaskemaskine osv. Et praktisk udhus til opbevaring. Et rigtig stort badeværelse med spa, brus og væghængt toilet. En stor, lys og rummelig stue i åben forbindelse til køkkenet. På 1. sal finder man to værelser, et mindre rum som med fordel kan bruges til walk-in closet, samt en gang med mulighed for indretning til kontor. Der er flot udsigt fra vinduerne ned til den store, frodige og ugenerede have.

Huset ligger perfekt i attraktive landlige omgivelser, men alligevel tæt på Ringsted centrum. Der er heller ikke langt til motorvejen, så du kan let komme mod København, Fyn og Jylland. Book en fremvisning i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.