Slangerupvej 54, Slangerup, 4100 Ringsted

Naturskøn beliggenhed nær Ringsted

Velholdt villa på hele 159 m2, beliggende på en 899 m2 grund, og med udsigt til skov og marker. Under 2 km til den flotte og naturskønne Haraldsted Sø, og kort vej til Benløse Skov. Skal du købe ind, så ligger Fakta, Netto og Rema 1000 alle indenfor en afstand på under 3 km. Har i børn i familien, så kan i nå Byskovskolen på under 3 km. Boligen ligger, kort fortalt, ganske enkelt helt perfekt - du får rolige omgivelser og natur, men du er alligevel tæt på det hele.

Huset indeholder: entre/hall, bryggers med udgang til et udhus, som kan benyttes til. opbevaring. Der er endvidere udgang til haven, badeværelse med brus og spa, samt væghængt toilet. Husets badeværelse er noget utraditionelt, i og med der er dør og vindue direkte ud mod haven. Det giver et utrolig flot lys.
Køkken-alrum i åben forbindelse til stuen. Stuen er stor og rummelig, og der er mulighed for at indrette et ekstra værelse.

Der er gulvvarme i hele stueetagen samt nyere vinduer og døre.

På 1. sal er der en stor gang med et skråt ovenlysvindue. Gangen har plads nok til at indrette et kontor, og der er flot udsigt ned til haven fra vinduet. Til venstre efter trappen er det ene værelse. Fantastisk udsigt fra vinduet ned mod den store have, samt ud over markerne, og mod Benløse Skov. Længere nede af gangen ligger husets andet og største værelse, som har rigeligt med plads, samt en lækker fransk altan med udsigt over haven og markerne. Ved siden af værelset ligger et disponibelt rum, som kan benyttes som walk-in closet.

Huset opvarmes med Vølund luft til vand varmepumpe, der kan suppleres af brændeovnen.

Alt i alt, en lækker, lys og venlig villa, i rolige og naturflotte omgivelser. Endvidere en dejlig stor have med hindbær, rabarber, brombær, jordbær, pærer og æbler. Stor lade/bygning i den sydøstligste del af haven, som kan bruges til opbevaring, eller måske kan ombygges til et anneks, såfremt man ønsker det. Tilstrækkeligt langt fra Benløse/Ringsted for at man får ro, men alligevel tæt nok på, så man kun har 2-3 km til skole, indkøb osv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.