Udsigten 74, 4180 Sorø, 4180 Sorø

Andelsbolig m/3 værelser og fantastisk udsigt

Området:
Denne andelsbolig er beliggende i Sorø. Vælger du at bosætte dig i Udsigten, vil du vil komme til at bo tæt på åbne marker. Der vil ikke være langt til Pedersborg Kirke, Pedersborg sø og Pedersborg skole.
Der er heller ikke langt til gode indkøbsmuligheder og kort afstand til motorvejen og dermed gode trafik forbindelser til København og Fyn/Jylland.

Andelsboligforeningen:
"Udsigten" er en veldrevet andelsboligforening som har eksisteret siden 2006, hvor ejendommene blev opført. Navnet siger næsten det hele - her kommer man til at bo med en skøn udsigt da udstykningen ligger højt. Og særligt ved denne bolig, har du haven med kig udover byens tage og markerne. En af de bedste placeringer i udstykningen.
Andelen er opført i 2006 i gule sten, tegltag og opvarmes via fjernvarme. Udover selve boligen medfølger udhus og carport. En fin for- og baghave med flisebelagte terrasser. En bolig til den kvalitetsbevidste køber.

Boligen indeholder:
Lys entré. Bryggers med klinkegulv og installation til vaskemaskine og tørretumbler. Værelse med skabe. Stor og lys stue i åben forbindelse med velholdt køkken med god spiseplads. Der er udgang fra både køkken og stue til hyggelig terrasse og have. Stort soveværelse samt gæsteværelse og flot badeværelse. Der er gulvvarme i hele andelen. Overalt fremtræder andelen meget flot i gode materialer.
En dejlig indflytningsklar andelsbolig med en billedskøn udsigt!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.