Daphnevej 10, Drøsselbjerg, 4200 Slagelse

Indflytningsklart sommerhus 500 m fra stranden.

Dette skønne sommerhus er beliggende ved Drøsselbjerg Strand blot 500 m fra kysten, på lukket vej med meget lidt trafik. Området ligger ca. 10 minutters kørsel fra Slagelse by og godt en times kørsel fra KBH. Et smukt og fredelig område med en fantastisk udsigt over Storebælt. Stranden er "typisk" dansk strand med sten, og langs kysten er der opstillet badebroer. Huset er igennem de seneste år flot moderniseret, så det står velholdt og fuldstændig indflytningsklart. Her skal livet nydes og freden sænke sig!

Huset er på 70 kvm bolig, men derudover gode store terrasseområder.i forlængelse af huset. Indrettet som følge: Entre/fordeling. Flisebadeværelse med bruseplads. Børne/gæsteværelse med 3 sovepladser. Soveværelse. Super lækkert nyere køkken, trendy Manhatten look, der giver et lækkert udtryk til stuen, der ligger i forlængelse heraf. En rigtig hyggelig lys stue med direkte udgang til stor overdækket træterrasse.

Huset opvarmes med varmepumpe og på badeværelset er der gulvvarme.

Grunden er dejlig ugenert og primært udlagt med græs. Solrig og nem at holde. Herfra er der blot 500 meter til stranden.

Mulighed for hurtig overtagelse, så dette års sommersæson kan nydes.

Oplysninger om grundejerforeningen : http://www.drøsselbjergstrand.dk/

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.