Jørgensmindevej 8, 4200 Slagelse

Charmerende landvilla / hesteejendom

Jørgensmindevej 8 er den fineste idyl, klassisk stråtægt hus, renoveret til et særdeles fint nutidigt niveau i en let og lys udgave!
(Mulighed for at erhverve ejendommen med 4.6 hektar til 2.195.000,-, hvis dette ønskes)

Beliggenheden:
Ejendommen ligger i de smukkeste omgivelser med udsigt til markerne, så langt øjet rækker. Kombinationen af de skønne landlige omgivelser, og samtidig i behagelig nærhed til centrum af Slagelse (ca. 7. min kørsel), gør denne ejendom perfekt for fx børnefamilien. E20 motorvejen er nemt tilgængelig og der er blot en times kørsel til København. Smuk 27 hullers goflbane lige i nabolaget.

Ejendommen:
Denne stråtækte ejendom fra 1777 emmer af landlig idyl. Senest i 2006 blev huset nænsomt renoveret med respekt for dets oprindelige stil, så det i dag forener et moderne udtryk med lyse opholdsrum og autentisk charme og sjæl. Hertil hører et udhus og en staldbygning med tre hestebokse. Husets hjerte er stuen med charmerende bjælker, brede Pitch Pine-plankegulve og sprossede vinduer, som gavmildt trækker dagslyset ind. Køkkenet fremstår let og tidløst med lyse elementer og træbordplader. Oveni har det gamle detaljer som gruekedlen og gængse hvidevarer, så I får gode rammer til madlavningen. Derefter kan middagen nydes i den tilstødende spisestue. Endvidere er der et fint værelse, badeværelse med gulvvarme, bryggers og viktualierum. 1. salen: Førstesalen har yderligere to værelser, så med i alt tre værelser kan I snildt indrette børneværelser, kontor eller hobbyrum. Det ene værelse har eget walk-in-closet, og det andet kan alternativt anvendes som stue. Afslutningsvis er der et opbevaringsrum med mulighed for at etablere et toilet eller bad.

Grunden:
Derudover forefindes en fin, men også nem have. En hyggelig gårdsplads med stor terrasse, indkørsel og lågen der fint afgrænser gårdspladsen. Tidligere ridebane, som nemt kan genetableres. Udhus og lille stald.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.