Garvergårdsvej 36, 4200 Slagelse

Flot velholdt villa med god beliggenhed

Beliggenhed:
Huset ligger placeret for enden af lukket vej, i roligt villakvarter. Naboerne er en god blanding af både familier med børn og den ældre generation.
Det tager blot 15 min. til fods til Slagelse Bymidte, der byder på cafeer, spisesteder, biograf, skole/uddannelsesinstitutioner samt stort indkøbscenter. Derudover 5. min gang fra Slagelse Sygehus.
Tilkørsel til motorvejen mod KBH, eller Fyn/Jylland ligger blot 5 min. kørsel fra ejendommen.

Ejendommen:
Huset er bygget i 1963, men der er sket løbende forbedringer/modernisering gennem tiden. Udvendige døre samt alle vinduer er udskiftet for ca. 10 år siden til lavenergi. Flere af opholdsrummene har fået nye lyse egeparketgulve. Der er højt til loftet, hvilket bibringer huset en fornemmelse af mere "lys og luft" til de enkelte rum. Sælger har for nyligt etableret udekøkken (med rindende koldt vand) i den overdækkede del af terrassen. Og ejendommen fremstår i det hele taget meget velholdt, hvorfor man da heller ikke kan undgå at bemærke at sælger har passet ejendommen flot. Opvarmes med fjernvarme.

Boligen:
143 kvm veludnyttet boligareal. Entre/fordelingsgang. Badeværelse med badekar. 3 værelser. Master bedroom med tilhørende badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Fra dette værelse er der endvidere terrassedør til flisebelagt terrasse. Stor lys vinkelstue, med muret pejs, stort vinduesparti og udgang til flisebelagt terrasse/haven. Køkkenet er et originalt snedkerkøkken med malede låger og original severingsluge til stuen. Ønsker man derimod et helt åbent køkken, kan der åbnes mere op, idet væggen ikke er bærende. Bryggers/bagindgang med vaskemaskine/tørretumbler og god plads til at hænge overtøjet.

Grunden:
Arealet er på 785 kvm. Forhaven skråner op til huset, og har en pæn præsentabel indkørsel. Flisebelagt og nem at vedligeholde. Baghaven er dejlig ugenert, solrig, højbede, god ranbeplantning og derudover primært udlagt med græs. Garage med port.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.