Vetterslev Bygade 2, Vetterslev, 4100 Ringsted

Stor rummelig familievilla med stort værksted/udhus

Området:
Vetterslev er en lille landsby på Midtsjælland. Vetterslev er beliggende i Vetterslev Sogn tre kilometer syd for Høm, syv kilometer syd for Ringsted og 20 kilometer nord for Næstved. Nærmeste skole er Ringsted Lilleskole. Vetterslev-Høm betjenes af ”Næstvedbussen”, Bus 680, der har halvtimedrift på hverdage og timedrift om aftenen samt en rimelig betjening lørdag/søndag. Der er en god mobildækning i området og i Vetterslev har SEAS/NVE etableret fibernet i Vetterslev by. Nærmeste dagligvarebutik er på Ringsted mark. Køretid til KBH ca. 1 time.

Ejendommen:
Huset er opført i 1900 med om-/tilbygning i 1966. Boligarealet er på 183 kvm fordelt på 2 etager. Stueetagen er indrettet som følger: Entré med trappe til første sal. Spisestue og stue i åben forbindelse. I stuen er der brændeovn og der er endvidere adgang til udestuen ( ej anmeldt på BBR). Åbent køkken, med god skabsplads og adgang til bryggers, herfra er der endvidere adgang til toilet/bad.

1. salen indeholder: Rummelig repos med skabe. Et stort gennemgangsværelse med adgang til mindre værelse. Toilet. Værelse. Værelse med gennemgang til master bedroom, direkte adgang til walk in closet og et disponibelt rum.

I stueplan er der direkte adgang til værkstedsdelen (registreret på BBR som udhus) via fordelingsgang. Denne del er indrettet med stort værksted. Malerkabine. Mellemgang. Kontor. Toilet.

Grunden:
Grundarealet udgør 655 kvm. Flisebelagt forhaveareal samt indkørsel. En skøn lille lukket have med drivhus, flisebelagt terrasse, græs og en hyggelig beplantning. Adgang til lager / garage ca. 30 kvm, Værksted ca. 15 kvm, isoleret disponibelt rum ca. 12 kvm.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.