Hestehaven 3, Kærehave, 4100 Ringsted

1 plans villa belliggende ved Kærhave skoven

1 plans villa beliggende ved Kærhave skoven lige udenfor Ringsted by. I Kærhave skoven findes der natur fitnessbane, bålhytter, vandrestier og meget andet, se mere her: www.kaerehave-skov.dk. Der er stisystem til bymidten, hvor der findes skoler, idrætsanlæg mm.

Ejendommen indeholder vindfang, entre, pænt toilet, badeværelse med både kar og brusebad - der er gulvvarme i både toilet og badeværelse, 3 gode store værelser med indbyggede skabe, pænt åbent Vordingborg køkken, stor stue med udgang til overdækket terrasse. Stuen kan nemt opdeles med et ekstra kontor/værelse. Stort anvendeligt bryggers.

Haven er stor og med flot gammel beplantning, og god mulighed for at børnene kan boltre sig. Der hører endvidere carport samt godt anvendeligt udhus med.

Ejendommen er beliggende på lukket rolig villavej med stisystem direkte til Anlægget med hyggelige stier og mindre sø - her findes Ringsted bibliotek samt sportshal og svømmehal, samt centrum og byens butikker. Der er skole daginstitution og sportsfaciliteter tæt på. Fra Ringsted station, hvor der er gode togforbindelser, er du på ca 30 min på Kbh hovedbanegård med den nye togforbindelse. Motorvejsnettet ligger i nærheden er ejendommen, så beliggenheden er både naturskøn, men også perfekt til dig som pendler.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.