Hanehøjvej 16, Fredsgårde, 4100 Ringsted

Velholdt og velbeliggende villa m/3 værelser

Rummelig familievilla omgivet af smuk natur. Beliggende ca. 10 min. kørsel fra Ringsted og 10 min. fra Haslev, som begge byder på indkøb, skole, samt offentlig transport muligheder. Fra Ringsted kan du komme med toget til KBH på ca. 30. min. Huset ligger højt, ud til en stille vej, med udsigt over markerne så langt øjet rækker. Her hersker stilhed, dyreliv og den smukke natur.

Villaen er løbende moderniseret gennem tiden og fremstår derfor velholdt og i rigtig fin stand. Opvarmes i dag med oliefyr, hvilket med fordel kan udskiftes til evt. pillefyr eller lignende.

Boligarealet udgør 126 kvm i et plan. Klassisk indrettet med 2 indgange, den ene med direkte adgang til bryggers/fyrrum og den anden med adgang til fordelingsgangen. Herfra finder du et dejlig stort soveværelse samt 2 børneværelser. Stort lyst køkken/alrum med god spiseplads, vordingborgkøkken og en fin udsigt til markerne.

Flot badeværelse med hvide fliser, stor rummelig bruseniche og gulvvarme. For enden af fordelingsgangen ligger stuen, en hyggelig stue med et skønt lysindfald, en dejlig udsigt og direkte adgang til en god solrig flisebelagt terrasse.

Haven er smuk og enkel, grunden er på 968 kvm og nem at holde. Indkørslen er pæn og præsentabel og der kan nemt holde flere biler. Her er ligeledes adgang til 30 kvm garage/udhus samt et lille fint drivhus/pavillon, der også medfølger i handlen.
Sælger er fleksibel i forhold til overtagelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.