Præstelunden 8, 4100 Ringsted

1 plans villa opført i 2005 med 4 gode værelser

1 plans villa fra 2005 med god planløsning, opført i kvalitetsmaterialer og minimal vedligeholdelse.

Indeholder entre, forældresoveværelse med skabe og direkte adgang til badeværelse med brus, værelse, hyggelig stue i god størrelse med udgang til terrasse. Køkken/alrum fra HTH med god spiseplads, 2 gode store værelser, badeværelse med kar, bryggers med vaskeplads.

Der er parketgulve og gulvvarme overalt. Huset har varmepumpe til opvarmning af brugsvand, og varmepumpesystemet fungerer som central udsugning fra alle rum. Fjernvarmen er kun til gulvvarmen.
EL-installation med total IHC-styring
Dobbelt carport fra 2010 samt 16 kvm isoleret udhus.

Boligen er beliggende i attraktivt område for enden af lukket villavej. Kvarteret består primært af nyere boliger og ligger tæt på naturskønne områder med få minutters gang til Ringsted ådal.
Ringsted Outlet med mange forretninger ligger i gåafstand fra boligen, ca 1,5 km til skole og ca 2 km til idrætshal og svømmehal. Godt stisystem som giver meget sikker transport for børnene. Motorvejsnet ca. 1,5 km fra ejendommen - hvorfra der er ca. 45 min. kørsel til København og ca. 1 times kørsel til Odense. København kan nåes på ca. 30 min med den nye bane.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.