Egerupvej 10, Bringstrup, 4100 Ringsted, 4100 Ringsted

Charmerende villa 4 km fra Ringsted

Denne smukke villa er opført i 1877, og er gennem tiden nænsomt renoveret, således boligen fremstår pæn og indflytningsklar. Taget og vinduer er skiftet, og køkken og bad har også fået et løft. Boligarealet udgør 142 kvm og fordeler sig på 2 plan.
Stueplan indeholder: entré, bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, badeværelse med badekar og bruseniche, nydeligt køkken med lille spiseplads, lys stue med brændeovn, stort værelse med gennemgang til et mindre værelse/ kontor.
1. sal indeholder: Rummelig repos med pulterrum samt 2 store værelser.
Huset opvarmes med oliefyr og der er derudover brændeovn i stuen. Sælgers konkrete forbrug af varme afviger væsentlig fra det i energimærket beregnede forbrug, idet sælger bruger langt mindre olie end beregnet.
Grunden ligger rigtig fint med udsigt til byens smukke kirke. Haven er godt lukket af, dejlig solrig og med en fin lille flisebelagt terrasse. Stor indkørsel med perlesten og plads til 2 biler.
Ejendommen er derudover beliggende i en hyggelig lille landsby kun 4 km fra Ringsted og tæt på populær friskole. Fra Ringsted er der gode forbindelser til København og Odense med såvel bil som tog.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.