Åvejen 10, 4100 Ringsted

205 kvm bolig under tag

Fantastisk udsigt - beliggende direkte til Ringsted ådal og oplevelsessti - kun 10 min gang fra Ringsted station!

205 kvm bolig under tag løbende renoveret igennem de sidste 5 år. Ingen k3'ere i tilstandsrapporten og ingen bemærkninger i elrapporten!


Indeholder: entre med klinkegulv, nyere Vordingborg køkken med rigtig fin udsigt, toilet, 2 stuer en suite forbundet med glasdør - fra den ene stue er der den mest fantastiske udsigt over Ringsted ådal, soveværelse.
1 sal: 3 store værelser og stort nyere badeværelse med Designa møbler og gulvvarme. Fra 1 salen er der ligeledes en super udsigt.
Kælder: total istandsat kælder der er fuldt integreret i boligen, indeholder, indgang, viktualierum, walk in closet, stort vaskerum, opholdsrum samt disponibelt rum der kan indrettes som værelse eller ekstra badeværelse efter behov. Der er klinkegulv i kælderen og oprindeligt parket gulv i resten af huset.

Haven er anlagt med 2 helt nye store terrasser samt gammel hyggelig beplantning. Fra haven er der direkte udgang til stisystemet ved ådalen. Der hører garage og udhus til.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og brændeovn. Der er lagt nyt tegltag, efter- og hulmursisoleret samt trukket ny strøm i hele huset.

Beliggende med stisystem til Dagmarskolen, 10 minutters gang fra Ringsted station hvor Kbh hovedbanegård nåes på bare 30 min med den nye bane. 10 minutters gang til centrum med alle byens butikker og indkøb.

Du kan læse mere om Ringsted Oplevelsessti her: https://ringsted.dk/borger/kultur-fritid/ringsted-oplevelsessti

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.