Nyhusvej 7, 4632 Bjæverskov

Atmosfærdefyldt landvilla

Området:
Drømmer du om livet på landet, men samtidig i fornuftig afstand til indkøb, skole m.m. er denne ejendom måske noget for dig. Ejendommen ligger i den lille by Vollerslev, lidt uden for Bjæverskov. En idyllisk placering, med udsigt til åbne marker, parklignende have og blot ca. 30 min. fra KBH. Bjæverskov ligger 16 kvm øst fra Ringsted & 10 km vest for Køge.
Ejendommen:
Huset er opført i 1825, ombygget i 1981. Ydervæggene er opført i mursten samt med synligt bindingsværk og eternittag. Boligarealet på BBR udgør 162 kvm, derudover er der yderligere ca. 76 kvm ekstra indrettet bolig der p.t. ikke står anført på BBR. Opvarmes med gulvvarme via pillefyr. Boligen fremstår moderniseret, lys og indbydende. Indeholder følgende: Entré. Stort gennemgangsværelse. Fordelingsgang til 4 store lyse værelser. Badeværelse med bruseniche, toilet og vask. Bryggers. Stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen, hvidt køkken med kogeø, udgang til haven og en hyggelig landelig stil. Gang. Badeværelse med hjørnebadekar. Stort disponibelt rum. Fyrrum.
Ejendommen trænger til en renovering/update udvendigt (herunder nyt tag), men fremstår flot moderniseret indvendigt. Derfor er der behov for en ny ejer, der er villig til at investere i den udvendige vedligeholdelse.
Grunden er på 5.440 kvm, primært udlagt med græs, randbeplantning og gamle træer.
Er I flere generationer, eller en stor familie, der drømmer om livet på landet, så kontakt ejendomsmægler Camilla Fobian for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.