Schandorphsvej 43, 4100 Ringsted

Eftertragtet rødstensvilla med 4 soveværelser

Eftertragtet sjælden udbudt rødstensvilla med Ringsteds bedste beliggenhed. Den ligger med sydvendt facade på en rolig villavej, og dog kun med fem minutters gang til byens mange butikker, restauranter og caféer. Til den anden side er der få minutter til børnehave, privatskole, folkeskole, Ringsted Lystanlæg, bibliotek, tennisklub, sportscenter og svømmehal. Ringsted Station nås på et kvarter.

Villaen fra 1923 er i den eftertragtede ”Bedre byggeskik” med halvvalmet tag. Det giver en bygning med meget lidt udvendig vedligeholdelse (ingen vindskeder eller udhæng der skal males), og indvendigt opnås en god loftshøjde med mindst mulig spildplads til skråvægge og skunk. Til huset hører en nem lille have med gammel beplantning, der afskærmer og hygger om flere gode siddekroge med sol fra solopgang til solnedgang.

Villaens 121 m² er fordelt på to etager med en planløsning, der giver rigtig mange muligheder. Foruden stor stue og køkkenalrum med masser af lys fra to sider, rummer villaen fire gode værelser – og meget væsentligt: toilet på begge etager. Her er plads til forældresoveværelse og hele tre børneværelser, eller en egoistbolig, hvor man kan inddrage det nederste værelse til større stue og frådse med walk in closet og gæsteværelse på øverste etage. Hertil kælder med både vaskerum, værksted og viktualierum.

Boligen er løbende istandsat op gennem 90’erne og 00’erne med bl.a. termovinduer, tegltag, brændeovn samt køkken og badeværelser i klassiske materialer. Køkkenet har hvide låger og bordplade i granit, mens badeværelse og toilet er med neutrale fliser. Boligen trænger til en gang maling indvendig, men er til gengæld ikke ”overmoderniseret”. Der er stadig masser af sjæl i det gamle hus, så hvis du sværger til originale fyrretræsgulve og fodpaneler, fyldningsdøre med gamle håndtag og den skønneste snoede trappe, så er dette muligheden for at få drømmen opfyldt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.